Tja mensen, het hoge woord is er weer uit. Verlening van de Lockdown is een Feit, wij moeten helaas onze deuren weer wat langer gesloten houden.Deze ronde tot 2maart 2021, we hoopten stiekem op een versoepeling aangezien er in onze branch geen enkele cijfers zijn van besmettingen. Als de cijfers er niet om liegen, en de Britse variant blijft waar het vandaan komt schijnt er wel een lichtje aan het einde van de tunnel.We zullen een ieder die in de periode van 9 februari tot en met 2 maart een afspraak heeft staan persoonlijk contacteren. Wij vragen jullie om niet zelf contact op te nemen. Ook achter de schermen werken wij momenteel met minimale bezetting. Heb je een vraag die los staat van je afspraak mag je uiteraard altijd even een DM doen of een Mailtje sturen. Onze telefoon is alleen bereikbaar voor Noodgevallen, bij bijvoorbeeld ernstig ontstoken piercings, of vragen over webshop bestellingen www.piercingboutique.nl Wij wensen iedereen veel gezondheid toe! Ook wordt uiteraard de tijd van de Black Friday Coupon weer verlengd!