Heropening van Tattoo en Piercing Studio’s in Nederland

Eindelijk is het weer zover, de Tattoo en Piercing Studios in Nederland mogen hun deuren vanaf 3 maart weer openen. Even was het spannend of we wel wisten of ook wij als contactberoep de deuren open mochten gooien, maar het hoge woord is eruit Ook wij kunnen onze deuren weer openen. Wel zullen wij van The Rising Bastards onder strikte voorwaardes doen. 

Zo werken we slechts alleen 1 op 1 dus u kunt helaas geen ‘support’ maar meenemen naar de studio, ook dient u de gedurende sessie een mond en neuskapje te dragen ( dus u mondkapje ook over u neus) u dient bij binnenkomst u handen te desinfecteren of te wassen. Bij klachten zoals loopneus. keelpijn, verhoging of andere ziekteverschijnselen vragen wij u om thuis te blijven. Doe dit voor u zelf maar ook voor de medemens! Naast het invullen van de bekende toestemmingsformulier voegen wij een digitale gezondheidsverklaring toe. 

Alleen samen komen we verder!