Exclusief verkrijgbaar in onze piercingstudio in Nijmegen: BVLA Piercings! De piercings van BVLA worden met de hand gemaakt voor en door body piercers met de grootste aandacht voor detail, precisie, nauwkeurigheid en met liefde voor piercings.

Door de zeer hoogwaardige kwaliteit van deze piercings kunnen deze direct tijdens het zetten geplaatst worden door een van onze ervaren professionele piercers in onze piercing boutique in Nijmegen. Zo kun je dus direct al genieten van een prachtige piercing! Wachten met wisselen tot je piercing is genezen is dus vanaf nu verleden tijd!

About BVLA Piercing:
Body Vision Los Angeles (BVLA) is een piercing merk dat al meer dan 15 jaar bekend staat om het creëren van prachtige lichaamssieraden van zeer hoge kwaliteit. De piercings van BVLA worden met de hand gemaakt en gepolijst. Dit maakt ieder sieraad uniek van het andere. De sieraden zijn in platinum, 18k en 14k goud, rosé goud en wit goud met elk weer een unieke edelsteen of diamant van topkwaliteit.

BVLA zorgt ervoor dat de klant het beste van het beste krijgt en dit heeft ook gezorgd voor de grote naam van het bedrijf. Top kwaliteit, precisie, en passie voor piercings is goed te zien in de sieraden van BVLA. Op alle piercings van BVLA zit dan ook een levenslange garantie.

Wilt u uw eigen piercing ontwerpen?: 
Onze Piercing Boutique biedt de mogelijkheid om uw BVLA piercing speciaal voor u op maat te maken! Wilt u graag een ander steentje of een door u ontworpen sieraad laten maken? U kunt onder andere kiezen uit een groot assortiment topkwaliteit edel stenen, waaronder robijn, opaal, saffier, diamanten en zirkonia. Er zijn oneindig veel mogelijkheden. Aan de hand van een schets die wij samen opstellen zal er een CAD tekening gemaakt worden (3d) na goedkeuring van de CAD tekening door u, zal BVLA pas overgaan tot productie.Informeer in onze piercing boutique in Nijmegen naar de mogelijkheden!

Kom vrijblijvend langs in onze Boutique in Nijmegen voor informatie en advies. Onze zeer ervaren piercers helpen u graag!

About Piercing Boutique Nijmegen:
Wij van Piercing boutique Nijmegen willen graag het beste bieden aan onze klanten en zijn daarom continue bezig met verbetering. Daarom besteden wij veel aandacht aan de kwaliteiten van de merken die wij verkopen. In de studio kunt u merken vinden als Neometal, Anatometal, Bodygems, LeRoi, Maria Tash, en vanaf heden mogen wij met trots zeggen dat ook BVLA bij ons in de studio te vinden is! Deze merken kunnen alleen verkocht worden in een winkel die voldoet aan alle eisen, zoals hygiëne, populariteit en professionaliteit.

klanten die door ons werden gepierced met BVLA sieraden

Hieronder een greep van wat BVLA piercing allemaal te bieden heeft.
U kunt de collectie komen bewonderen bij ons in de Boutique in Nijmegen, of ONLINE. Wij verwelkomen u graag.  

BVLA piercing sieraden Nederland