The Rising Bastards

Over ons

Bij onze tattooshop in Nijmegen kunt u terecht voor al uw unieke tatoeages. Een tatoeage is iets persoonlijks en moet voor iedereen uniek zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van eigen designs. Een aantal voorbveelden van onze tattoostijlen zijn: Portret tattoo, old school, new school, black and grey, Japans, Maori, Chicano en cover up van oude tatoeages.

Om tot een dergelijk tattoo ontwerp te komen is het handig om ons een idee te geven van wat u wilt, u kunt dan bijvoorbeeld tekeningen, foto’s of afbeeldingen meenemen naar onze tattooshop in Nijmegen. Dat geeft ons een idee vanuit waar wij moeten starten. Het tattoo ontwerp en of tattoo idee zal worden besproken en aangepast tot het gewenste resultaat bereikt is. Telefonisch een afspraak maken is helaas niet mogelijk, wel kunnen wij u voorzien van informatie. Voor uitgebreid advies en het creeeren van het juiste tattoo ontwerp of bekijken van tattoo afbeeldingen ontvangen wij u graag in onze tattooshop gevestigd aan de tweede walstraat in Nijmegen.

Piercing Boutique

Bij ons in de Piercing Boutique kan je dagelijks terecht ZONDER afspraak, wij zijn dezelfde tijden geopend als onze tattooshop.
Bij ons in de studio hebben wij een ruime collectie op fysieke voorraad liggen van de geweldige Top Merk Maria Tash, BVLA, NeoMetal en nog veel meer.
Ook kan je bij ons terecht voor al jou standaard piercingsieraden zoals stalen balletjes, tunnels, navelpiercings etc hier beginnen de prijzen al vanaf €1,-

WIL JIJ JOU PIERCING LATEN ZETTEN ZONDER AFSPRAAK

Dagelijks is het mogelijk om bij onze piercingstudio in Nijmegen alle soorten piercings te laten plaatsen zonder afspraak. Een afspraak maken voor een piercing is dus niet perse nodig. Vind je het echter wel prettiger om op afspraak gepierced te worden? Dan kunnen wij uiteraad altijd een afspraak voor jou inplannen! Neem telefonische contact met ons op en wij helpen je graag verder. Onze Piercingstudio in Nijmegen is te bereiken op 024-6634976

Ook kan je bij ons terecht voor geweldige piercing sieraden die je tevens DIRECT kan laten plaatsen, wij zijn trotse verkoper van de geweldige piercingmerken zoals Maria Tash, BVLA, NeoMetal, Body Gems etc.