Inloopdag oftewel Tattoo Zonder Afspraak

Maandag en Dinsdag hebben wij van Tattoo The Rising Bastards Nijmegen inloopdagen tijdens deze dagen kan jij jouw Tattoo zonder voorafgaand een afspraak te maken DIRECT laten zetten. Tijdens deze inloopdagen tatoeƫren wij met maar liefst 6 verschillende tattoo artietsen, met ieder zijn specialiteit. Het is niet perse nodig om een kant en klare ontwerp mee te brengen naar onze tattoostudio, heb je een ideetje van wat je ongeveer zou willen laten zetten, dan kan een van onze artiesten dit zonder problemen voor je uitwerken. Houdt er echter rekening mee dat, wanneer je een hele Sleeve, chest of Backpiece zou willen laten ontwerpen dat wij hiervoor wel een tekenafspraak moeten gaan inplannen. Kom dus naar onze tattoostudio in Nijmegen en laat jouw tattoo zetten ZONDER afspraak.

OPENINGSTIJDEN INLOOPDAG

Tijdens de inloopdagen elke Maandag en Dinsdag zijn wij van Tattoostudio Nijmegen (The Rising Bastards) geopend van:

11:00 tot 20:00 uur

Andere dagen zijn wij geopend op tijden:
Woensdag: van 11 tot 18 uur
Donderdag: van 12 tot 20 uur
Vrijdag: van 11 tot 18 uur
Zaterdag: van van 12 tot 18 uur

Het kan wel eens voorvallen dat er een afspraak buiten inloopdag uitvalt, als dit het geval is maken wij dit bekend op onze social media kanalen en kan je ook terecht voor het zetten van een tattoo zonder afspraak.

BEN IK ZEKER VAN EEN PLEK TIJDENS INLOOPDAG

Bij ons betekent inloopdag dat je zonder afspraak bij ons een tattoo kan laten zetten zonder dus voorafgaand een afspraak te maken. Wij begrijpen dat als wij onze artiesten vooraf inplannen er uiteraad geen plek is, dus doen wij dit NIET. Bij onze extra artiesten die maandag en dinsdag bij ons zijn worden dus GEEN afspraken gepland zodat zij alle tijd hebben om de Walk In direct te kunnen helpen! Kom dus baar onze Tattoostudio in Nijmegen!

WAT ALS IK IN DE AVOND WIL KOMEN VOOR DE INLOOPDAG
Wij raden dan wel aan als je van ver komt even een telefoontje naar ons te doen om na te vragen hoe vol wij dan op dat moment zijn. Zie HIER onze contact gegevens.

HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK BUITEN DE INLOOPDAGEN:
Buiten de inloopdagen is het mogelijk om een afspraak in te plannen bij ons in de studio. Helaas kunnen wij geen afspraken vastleggen via de telefoon, mail of social media. Bij het inplannen van een afspraak is een aanbetaling verplicht. Wel bent u DAGELIJKS vrij om langs onze tattoo studio in Nijmegen te komen voor vrijblijvend persoonlijk advies op maat