The Rising Bastards Tattoo en Piercing Cadeaukaart

Het ideale Cadeau voor onder de boom! De cadeaukaarten/giftcards zijn voor elk gewenst bedrag naar keuze in te vullen. Onze Giftcards zijn op creditcard formaat en komt in een luxe geschenkverpakking

Kerst Cadeau idee

Naast onze geweldige cadeaukaarten die je naar waarde kan invullen voor iemand om op weg te helpen naar het zetten van een tattoo of piercing, kan je de waarde van de giftcard ook gebruiken voor het kiezen van een nieuw sieraad, maar uiteraard kan je ook gewoon direct een sieraad cadeau doen. Naast onze standaard merkloze collectie, hebben wij van Piercing Boutique The Rising Bastards ook high end body jewelry van merken zoals BVLA, Maria Tash en nog veel meer.
Dus waar wacht je op? Bezoek onze Tattooshop aan de Tweede Walstraat 43 of onze Piercing Boutique aan de  tweede walstraat 35 in Nijmegen.
Al onze giftcards en sieraden worden in luxe geschenkverpakkingen ingepakt. Steel de show en geef een rising bastards giftcard cadeau!

Jouw Kerstcadeau Online bestellen?

Via onze webshop kan je er ook voor kiezen om jouw kerstcadeau online te bestellen, denk hierbij aan een toffe sieraad of een van onze Giftcards. We hebben verschillende giftcards online staat en wil je ook de Giftcard Fysiek ontvangen? Geef dit dan aan bij opmerkingen en wij sturen jou een mooi ingepakte gifcard toe! Wil je een sieraad cadeau geven? Zorg dan wel ervoor dat wanneer je het door ons wilt laten inpakken, deze optie selecteerd. Al onze sieraden worden opgestuurd in een mooi sieraden doosje dus zelf een papiertje erom doen is uiteraad ook geen probleem!

Shop HIER op onze webshop!