koopzondag tattooshop

Zondag is Koopzondag

Deze zondag is het koopzondag bij onze Tattoo en Piercingstudio The Rising BastArts in Nijmegen. Net als tijdens inkoopdagen op maandag en dinsdag kan je ook tijdens koopzondag terecht zonder afspraak.

Bij onze tattooshop in Nijmegen kunt u terecht voor al uw unieke tatoeages. Een tatoeage is iets persoonlijks en moet voor iedereen uniek zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van eigen designs. Een aantal voorbveelden van onze tattoostijlen zijn: Portret tattoo, old school, new school, black and grey, Japans, Maori, Chicano en cover up van oude tatoeages.

Om tot een dergelijk tattoo ontwerp te komen is het handig om ons een idee te geven van wat u wilt, u kunt dan bijvoorbeeld tekeningen, foto’s of afbeeldingen meenemen naar onze tattoosnhop in nijmegen. Dat geeft ons een idee vanuit waar wij moeten starten. Het tattoo ontwerp en of tattoo idee zal worden besproken en aangepast tot het gewenste resultaat bereikt is. Telefonisch een afspraak maken is helaas niet mogelijk, wel kunnen wij u voorzien van informatie. Voor uitgebreid advies en het creeeren van het juiste tattoo ontwerp of bekijken van tattoo afbeeldingen ontvangen wij u graag in onze tattooshop gevestigd aan de tweede walstraat in Nijmegen.

Piercing Boutique Nijmegen

Tijdens Koopzondag kan je ook direct jou piercing laten plaatsen ZONDER afspraak, naast het plaatsen van een nieuwe piercing kan je uiteraard ook terecht voor een nieuwe sieraad. Piercing Boutique Nijmegen is een High End piercing Studio en een trots verkooppunt van merken zoals Maria Tash, BVLA, Neometal, Anatometal, Bodygems en LeRoi


Openingstijden Koopzondag

Tijdens onze Koopzondag in Nijmegen is de Tattoostudio geopend van 12 tot 18 uur en onze piercing boutique van 12 tot 17 uur.


Piercing Voorbeelden


Tattoo Voorbeelden