Tattoo  Verwijderen

Heeft u een jeugdzonde? Een tattoo waar u niet tevreden over bent? Word tattoo coveren een lastig verhaal? Of bent u er gewoon helemaal klaar mee?
Het kan u ook onnodige stress opleveren omdat u continu ergens aan herinnerd wordt waar u niet aan herinnerd wilt worden.
Bij ons in de studio kunt u op een Professionele manier u tattoo laten verwijderen doormiddel van een Yag-laser!

GEGARANDEERD WEG?

Ondanks dat een Yag laser al meer dan 20 jaar bestaat kunnen wij van te voren geen garantie geven.
Daarvoor dient eerst een consult plaats te vinden, en is ook het type huid een belangrijke rol. Ook kan de kleur van de tattoo een rol spelen. Bij ons in de studio maken wij wel gebruik van 2 type Yag-lasers voor het verwijderen van tatoeages 1 voor de standaard donkere kleur en 1 speciaal voor gekleurde tattoos.
Na het consult zullen wij u eerlijk informeren en onze persoonlijke mening geven of het überhaupt goed te doen is of dat het een lastig verhaal gaat worden.

KOSTEN TATTOO VERWIJDEREN

De kosten word berekent aan het aantal cm2 van het getatoeëerde huidoppervlakte en zal per sessie contant of via de pin voldaan te worden.
Hoeveel laser sessies er nodig zal zijn is compleet afhankelijk van de type tattoo, de huidtype en natuurlijk de kleur.

DOET TATTOO LASEREN PIJN?

Ja natuurlijk doet dat pijn, ondanks iedereen uiteraard een andere pijngrens heeft hebben wij de ervaring dat het gevoelig is.
Wel horen wij van iedereen dat alleen het begin even lastig is omdat het lichaam even eraan moet wennen maar al snel krijgen de meeste mensen de pijn onder controle. Ook zorgen wij voor goede koeling om de pijn zoveel mogelijk te verzachten.

WAT DOET DE YAG LASER NOU PRECIES

De yag laser laat de kleurpigmenten van de tatoeage in micro deeltjes uit een vallen waardoor het de volgende 3 tot 6 weken door het immuunsysteem word afgebroken en afgevoerd.
Daarom moet er ook minimaal 6 weken tussen elke behandeling inzitten zodat u lichaam voldoende tijd gehad heeft om alles af te voeren.
Na deze periode moet u dus weer terug komen voor uw volgende sessie, u zult zien dat na elke laser sessie u tattoo lichter en lichter word!

GEBRUIK ONDERSTAANDE CONTACTFORMULIER VOOR MEER INFORMATIE OF VOOR HET MAKEN VAN EEN CONSULT

Voor meer info en of het maken van een afpsraak kunt u terecht bij onze studio of kijk bij contact gegevens.