Vierdaagse Nijmegen

16 juli is het weer zo ver, de 103e editie van de nijmeegse vierdaagse wordt dan gelopen, oftewel The Walk Of The World!

De Vierdaagse is een meerdaagse wandelprestatietocht waaraan jaarlijks tienduizenden wandelaars deelnemen. Vanuit heel de wereld komen zij naar Nijmegen om vier dagen te wandelen in de Waalstad en haar prachtige, bosrijke omgeving. Na vier dagen wandelen wacht de wandelaar een glorieuze intocht over de Via Gladiola om daarna het welverdiende Vierdaagsekruis in ontvangst te nemen. ( bron 4daagse.nl)

Openingstijdens Tattoo en Piercing Studio

Tijdens de Nijmeegse Vierdaagse zijn wij op normale tijden geopend:
MA: 12/21 uur
DI: 12/18 uur
Wo: 12/19 uur
DO: 12/21 uur
Vrij: 12/19 uur
ZA: 12/18 uur

Houd rekening dat het Team Van The Rising BASTARDS het recht houd om elk vorm van service te weigeren op moment dat je onder invloed bent van drank of drugs!

Piercing Boutique Nijmegen

Ook is onze piercing filiaal op bovengenoemde tijden geopend. Piercing Boutique Nijmegen is een High End Piercing Studio waar je direct je eigen kan laten piercen met echte sieraden. Denk hierbij aan gouden sieraden met natuurlijke edelstenen, diamanten etc.
Piercing Boutique Nijmegen verkoopt merken zoals Maria Tash, BVLA, Anatometal, NeoMetal, Bodygems en LeRoi. Met al deze merken kan je dus DIRECT gepierced worden.

Op het grootste vrij toegankelijke evenement van Nederland laat heel Nijmegen zien wat ze in huis heeft: kies uit ruim 1000 optredens verdeeld over maar liefst 40 verschillende podia. Er is voor ieder wat wils, of je nu van pop, klassiek, rock, techno of jazz houdt.
Een groot feest vier je samen met anderen. En reken maar dat dat tijdens de Vierdaagsefeesten goed komt: feest samen met anderhalf miljoen andere bezoekers die gedurende zeven dagen in Nijmegen te vinden zijn. Even weg uit de gezellige drukte van de binnenstad? Strijk neer in het park of op het strand, of bezoek een expositie, theatervoorstelling, workshop of lezing.
(bron: vierdaagsefeesten.nl)

Ben jij benieuwd naar het zomerfeest programma van de nijmeegse vierdaagse? Kijk dan HIER